1 січня 2008 р.

Застосування Visual Studio .NET

Система Visual Studio .NET спрощує розробку ефективних і надійних корпоративних рішень, що допомагають комерційним організаціям діяти більш ефективно в ринкових умовах, що змінюються. Ключовим фактором для цього є застосування повнофункціональних засобів розробки маштабованих і багаторазово використовуваних серверних компонентів.
Система Visual Studio .NET не тільки забезпечує можливість створення застосувань і веб - служб XML, доступних для використання практично будь-яким пристроєм, але ця система також дозволяє застосовувати для розробки будь-яку мову програмування. Завдяки цьому розробники можуть реалізувати накопичений досвід, для них немає необхідності переучуватися. В результаті групи розробки можуть здійснювати розгортання нових застосувань значно швидше і з істотно меншими витратами, повторно застосовуючи накопичений досвід.
Платформа Microsoft .NET допомагає здійснити перехід до розподіленої роботи з застосуванням комп'ютерів, виводячи Інтернет далеко за межі сьогоднішніх однобічних операцій і роблячи його середовищем інтерактивної взаємодії. Microsoft .NET змінює спосіб розробки програмних додатків і дозволяє створювати зовсім нові види послуг. Це нове покоління програмного забезпечення передбачає координований зв'язок з потужним управлінням інформацією і програмними засобами. Такі програмні засоби будуть здійснювати очевидний перехід від внутрішніх послуг до послуг на основі Інтернету, розширюючи поняття Інтернету й операційних систем, так що сам Інтернет стає базою для нової операційної системи.