30 січня 2008 р.

Пошук в Microsoft Outlook 2007

Лише в Microsoft Outlook 2007 з'явилася можливість одночасного пошуку в багатьох розташуваннях. Наприклад, можна шукати повідомлення в архівних папках і поштовій скриньці на сервері Microsoft Exchange Server одночасно. Як саме? Виберіть для пошуку розділ Усі елементи пошти. Напис Усі елементи пошти також з'явиться вгорі області Миттєвий пошук, щоб діапазон пошуку було видно одразу. Приклад такого пошуку показано на рисунку:
Пошук в Microsoft Outlook 2007
Розглянемо ймовірний сценарій:

Припустімо, кожне повідомлення, старіше за 30 днів, у вашій поштовій скриньці автоматично архівується, оскільки вам рідко бувають потрібні повідомлення минулих місяців. Проте часом виникає потреба знайти старе повідомлення.

Пошук в архівах не є проблемою. У попередніх версіях Outlook пошук в архівах потрібно було виконувати окремо від пошуку в основній поштовій скриньці. Якщо ви не пам'ятали точної дати повідомлення, пошук часто доводилося виконувати двічі: один у поштовий скриньці Exchange і другий у папці архівів. Але тепер, вибравши область пошуку Усі елементи пошти, можна охопити в одній операції пошуку різні розташування електронної пошти.

Примітки

  • Якщо Outlook настроєно на використання кількох облікових записів електронної пошти, цим способом можна шукати одночасно в усіх облікових записах.
  • Для пошуку повідомлень у сховищі даних Outlook (або, інакше, у файлі особистих папок (PST)) цю папку слід відкрити в Outlook.